HOME

Hartelijk welkom op de website van Wandelend Leusden.

Door het lange thuis zitten begint er langzaam tijd beschikbaar te komen om deze al wat oudere en bijna vergeten website nieuw leven in te blazen. Vooral omdat  wandelen met onze groep door alle voorschriften niet mogelijk is begon de gedachten vorm te krijgen om alle routes die we al eerder gewandeld hebben voor iedereen toegankelijk te maken zodat je met behulp van de app “Topo GPS” deze routes samen met je partner en/of kinderen opnieuw kunt verkennen.

Topo GPS is een handige app die je kunt downloaden vanuit de App Store, Google Play of een andere leverancier van telefoonapp’s. De kosten bedragen ongeveer € 3,99. Deze prijs is inclusief de topografische kaarten van Nederland.

De files die op deze site beschikbaar zijn kunnen allemaal direct met TOPO GPS gebruikt worden.
De bezitters van een Garmin GPS-toestel kunnen de file zonder meer via het Garmin programma BaseCamp naar hun toestel importeren. Voor andere file-formaten kun je het online programma gpsvisualizer.com gebruiken.

Wil je al op stap gaan klik dan op “ROUTES” en kijk of er al iets van je gading bij is. Op dit moment zijn het er nog niet zo veel maar het aantal groeit met de dag.

Ik hoop hiermee een bijdrage te leveren om in het Coronatijdperk toch je conditie op het gewenste niveau te houden zodat je bij het hervatten van de sportwandelingen weer zonder problemen op pad kunt.

Op de valreep een waarschuwing, de eikenprocessierups wandelt weer met je mee.

Vriendelijke groet en vele fijne wandelkilometers,

Dolf Groenendijk